Ouderschapsplan

Na de scheiding blijft u beiden verantwoordelijk voor de verzorging en opvoeding van uw kinderen. Wanneer het niet lukt om samen afspraken te maken over het ouderschapsplan, kunt u terecht bij een advocaat. Advocatenkantoor Delawi kan u hierbij helpen.

advocatenkantoor delawi Ouderschapsplan

Wat staat er in de omgangsregeling?

Een omgangsregeling, ook wel zorgregeling genoemd, leidt tot een ouderschapsplan. In het ouderschapsplan komen alle afspraken over de omgang met de niet-verzorgende ouder zoals alle afspraken over wanneer en hoe vaak kinderen bij de niet-verzorgende ouder zijn, hoe de schoolvakanties geregeld worden en wie de kinderen ophaalt of brengt. De advocaat kan u helpen bij de totstandkoming van de regeling. Als het lukt, maken ouders zelf afspraken. Wanneer het niet lukt om hier samen uit te komen zal de rechter een omgangsregeling bepalen.

Uw persoonlijke belangen staan voorop

Advocatenkantoor Delawi treedt op als advocaat en zal u tijdens de procedure omtrent het ouderschapsplan bij staan. Dit is vaak een onzekere en verdrietige periode. Bij Advocatenkantoor Delawi staat uw belang voorop. We zullen u adviseren. Uw specifieke situatie en uw wensen zijn voor ons het belangrijkste en hier zullen wij naar handelen.    

Vrijblijvend gesprek

Wilt u een afspraak maken met een advocaat? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u uw verhaal doen en uw wensen aan ons voorleggen. Wij kunnen dan kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Advocatenkantoor Delawi is bereikbaar op telefoonnummer 033-230 00 02.


Contactformulier