Arbeidsrecht in Amersfoort

Problemen op uw werk en een naderend ontslag kunnen voor veel onrust zorgen. Wat zijn uw rechten? Hoe kunt u uw ontslag aanvechten? Advocatenkantoor Delawi is gespecialiseerd in arbeidsrecht in Amersfoort.

Ontslagprocedure

Als u hebt gehoord dat u bent of wordt ontslagen, kunt u direct contact met ons opnemen. Wij bespreken dan samen met u wat uw mogelijkheden zijn. In sommige gevallen wordt het ontslag via het UWV werkbedrijf geregeld en in andere gevallen moet de kantonrechter er aan te pas komen. In beide gevallen kunnen wij uw bijstaan. Met ruim 15 jaar ervaring, onder andere in het arbeidsrecht in Amersfoort, hebben wij alle kennis en ervaring om u bij te staan in uw ontslagzaak.

advocatenkantoor delawi arbeidsrecht

Loonvordering

Ook voor andere zaken die betrekking hebben op het arbeidsrecht kunt u bij Advocatenkantoor Delawi in Amersfoort terecht. Bijvoorbeeld als u een loonvordering heeft op uw werkgever. Wij adviseren u over welke stappen u kunt zetten en wat u zelf het beste kunt doen.

Advies op maat of bijstand in een procedure

Wat uw probleem of vraag over arbeidsrecht in Amersfoort ook is, Advocatenkantoor Delawi kan u voorzien van een advies op maat of u bijstaan in een eventuele procedure. Wij zullen u eerlijk adviseren over de te volgen procedure en de kans van slagen. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Neem dus gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail. U kunt ook uw gegevens achterlaten op het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


Contactformulier