Advocaat in Amersfoort

Bent u op zoek naar een advocaat in Amersfoort? Een ervaren en deskundige advocate met jarenlange ervaring in verschillende rechtsgebieden? Dan bent u bij Advocatenkantoor Delawi aan het juiste adres.

Gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden

Mr. P. Delawi is ruim 15 jaar werkzaam als advocaat in Amersfoort. Zij heeft zich gespecialiseerd in de rechtsgebieden personen- en familierecht (alimentatie), arbeidsrecht en bijstandszaken. Betrokkenheid en een persoonlijke benadering kenmerken haar manier van werken. Laagdrempelige juridische bijstand voor juridische vraagstukken die u persoonlijk aan het hart gaan. Hier vindt u meer informatie over de verschillende rechtsgebieden waarvoor u bij ons terecht kunt.

Gratis en vrijblijvend eerste gesprek

Bij Advocatenkantoor Delawi is een eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. U kunt gewoon rustig uw verhaal vertellen zonder bang te zijn voor een hoge rekening. Na dit gesprek krijgt u van ons een duidelijk en eerlijk advies over de vervolgstappen. We informeren u over een eventuele procedure, uw kansen en de financiële kant. Wanneer u akkoord gaat, gaat uw advocaat uit Amersfoort voor u aan de slag. Wij werken met voorschotten. Voor een vlotte afhandeling van uw zaak kunt u het beste zorgen dat u bij het eerste gesprek een aanbetaling kunt doen.

Contact

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Laat uw gegevens achter door het contactformulier op de website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken of een e-mail sturen.

Contactformulier