Advocaat alimentatie

Een echtscheiding is een verdrietige en ingrijpende aangelegenheid. Er moeten afspraken gemaakt worden over het verdelen van bezittingen en financiën, een omgangsregeling voor de kinderen en over alimentatie. Met name dit laatste is vaak een bron van conflict. Laat u bijstaan door een advocaat om uw alimentatie te regelen.

Advocaat alimentatie

Ingrijpende fase in uw leven

Advocatenkantoor Delawi uit Amersfoort is gespecialiseerd in personen- en familierecht. Een persoonlijke benadering en betrokkenheid is voor ons belangrijk. We staan u immers bij in een heftige fase in uw leven. Een hoofdstuk wordt afgesloten en u moet verder. Een kijk op de toekomst waarin het ook belangrijk is dat u een bepaald niveau van welstand, dat u samen met uw ex-partner heeft opgebouwd, kunt handhaven.

Bron van discussie

Alimentatie is vaak een beladen onderwerp. De ene partner wil genoeg om leuk van te leven en aan de andere kant wil de andere partner ook niet het gevoel hebben dat er teveel wordt betaald. De hoogte van het bedrag is daarin het grootste discussiepunt. Een advocaat kan u helpen met de alimentatie. Om te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Advocatenkantoor Delawi kan u bijstaan in een eventuele procedure, namens u contact opnemen met uw ex-partner of diens advocaat. Natuurlijk zullen wij u ook eerlijk adviseren over de haalbaarheid van uw wensen.

Maak nu een afspraak

Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek. We bespreken graag met u de mogelijkheden van uw zaak. Neem vandaag nog contact op met onze alimentatie advocaat en laat u informeren.


Contactformulier